Betalingsvilkår


1. Betaling

1.1 Betaling skjer mot faktura eller kortbetaling, med betalingsbetingelsene som angis i Ordrebekreftelsen eller som avtalt mellom partene.

1.2 Ved betaling mot faktura vil beløp som har forfalt pålegges en ekstra forsinkelsesrente basert på riksbankens gjeldende referanserente som gjelder i det landet betalingen skal foretas (beregnet daglig for hver dag betalingen er forsinket) pluss seks (6) % årlig rente som skal betales av Kjøper i tillegg til fakturabeløpet.

1.3 Kortbetaling tilbys via Adyen. Hos oss er det mulig å betale med norske kort utstedt av VISA, Mastercard, Diners og Discover. Når du velger å betale med kort må du angi kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden som du finner på kortets bakside.

Korttransaksjonen sendes kryptert via Adyen. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon kommer på avveie.

Ved betaling reserveres beløpet hos banken og trekkes når varene forlater vårt lager. Dersom kortet ditt ikke godtas og det ikke kan trekkes noe beløp, vil det vises en melding på skjermen om at betalingen mislyktes.


2. Endringer i vilkårene

2.1 Fitness Market forbeholder retten til å gjøre endringer i disse vilkårene når som helst . Alle endringer av disse vilkårene vil publiseres på nettsiden. Endringer gjelder fra det tidspunktet du godtar vilkårene (i forbindelse med et nytt kjøp eller ved besøk på nettsiden), alternativt 30 dager etter at Fitness Market har informert deg om endringene. Fitness Market anbefaler imidlertid at du holder deg oppdatert på nettstedet regelmessig for å bli varslet om eventuelle endringer i vilkårene.


Disse vilkårene er fastsatt av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB 23-12-2022